Хотел Епинал - Битола
Маршал Тито бб 7000 Битола
Република Македонија
тел.: +389 47 224 777
факс: +389 47 224 778
е-маил: reservation@hotelepinal.com

Conference
Recepcion
Food1
Food2
Restaurant
Pool
Fitness
Room
  • Свадби

    Прославете ја вашата свадба од соништата онака како што од секогаш сте ја замислувале со помош од нашиот професионален тим ...
  • Конференции и Семинари

    Ако сакате да ги импресионирате и да ги инспирирате клиентите или вработените со посебен семинар, конференција или настан, тогаш сте на вистинското место, со вистинскиот тим.

News & Events

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

AS